nl
Lees meer

Meld je aan als burgerhulpverlener en red levens!

Minder sterfgevallen door hartstilstanden, dat is ons doel. Daarvoor hebben wij hulp nodig van zo veel mogelijk burgerhulpverleners. Mensen zoals jij en ik die zich inschrijven als burgerhulpverlener. Meld je aan en red levens.

Reanimatie binnen 6 minuten

Reanimatie binnen 6 minuten bij hartstilstanden, overal en altijd. Dat is het doel van Stan the CPR network. Want reanimatie binnen 6 minuten is cruciaal om te overleven. Hoe sneller de reanimatie, hoe beter de kansen van het slachtoffer op leven en minimale blijvende schade.

Burgerhulpverlener worden?

Kun jij reanimeren? Of wil je het leren? En wil je beschikbaar zijn om te reanimeren als in jouw directe omgeving iemand een hartstilstand krijgt? Meld je dan aan als burgerhulpverlener bij Stan the CPR network. Dan ben je er voor elkaar als hulp in nood van levensbelang is. Ook professionele hulpverleners (artsen, verpleegkundigen, zorgprofessionals) kunnen zich aanmelden als burgerhulpverlener bij Stan the CPR network.

Wat doe je als burgerhulpverlener?

Als burgerhulpverlener van Stan the CPR network reanimeer je het slachtoffer van een hartstilstand zolang de ambulance er nog niet is. Je reanimeert met de hand of met een AED. Zodra de professionele hulpverleners de zorg overnemen, zit jouw werk er op.

Reanimatietrainingen

burgerhulpverleners van Stan the CPR network zijn allemaal getraind in reanimeren. Als aangesloten burgerhulpverlener heb je een erkende reanimatietraining gevolgd en doe je elk jaar mee aan een opfriscursus. Die kun je onder andere bij een van de volgende aanbieders volgen:

Ik wil me aanmelden als burgerhulpverlener!